Centru de Pregătire Profesională - Cursuri de perfectionare, calificare, ucenicie

  • E-mail: cursuricalificarepro.ro@gmail.com

  • Telefon 0726 779 777

  • Program Luni - Vineri 10.00 - 16.00

BRUTAR PATISER PREPARATOR DE PRODUSE FAINOASE

Brutar patiser preparator de produse fainoase

 

COD NC: 7412.2.2

 

Ce vei învăța făcând cursul de Brutar patiser preparator de produse fainoase? 

 

1.Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca si de protectia mediului in industria alimentara
2.Aplicarea notiunilor de microbiologie si a normelor de igiena in industria alimentara
3.Exploatarea utilajelor si echipamentelor utilizate in industria alimentara
4.Executarea operatiilor de baza in laborator in industria alimentara
5.Fabricarea produselor de panificatie
6.Fabricarea produselor de patiserie
7.Fabricarea produselor fainoase

 

 Acte necesare pentru înscrierea la cursul de Brutar patiser preparator de produse fainoase:

-copie act de identitate

-copie act de studii- minim 8 clase

-copie certificat de naștere sau de căsătorie dacă a intervenit o schimbare de nume

-rata întâi de 200 lei(rata a doua de 450 lei se achită la examenul final)

 

DURATA: 4 LUNI

 

PREȚUL CURSULUI : 650 Lei

Practica se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare alt agent economic de profil. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon 0726 779 777, persoana de contact dir. prof. Laza Carmen.

În baza certificatului obţinut la finalizarea cursului, cursantii se pot angaja ca Brutar patiser preparator de produse fainoase, atât în ţară cât şi în străinătate.