Bucătar
COD NC 5122.2.1
COMPETENTE TEHNICE GENERALE
- Dialogheaza cu persoanele de contact folosind mijloacele de comunicare
- Utilizeaza limbajul de specialitate in comunicarea la locul de munca
- Respecta proceduri si instructiuni de lucru
- Contribuie la asigurarea calitatii serviciilor
- Prezinta organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
- Promoveaza produsele si seviciile
- Adapteaza seviciul prestat in functie de tipurile de consumatori
- Conduce evidenta operativa
COMPETENTE TEHNICE SPECIALIZATE
- Realizeaza preparate culinare
- Realizeaza diete
- Pregateste preparate tip “catering” si “fast-food”
- Asigura estetica preparatelor culinare
ACTE NECESARE LA INSCRIERE:
- copie act de identitate;
- copie diploma absolvire 10 clase;
- copie certificat nastere;
- copie certificat casatorie daca e cazul;
DURATA: 4 luni
PRETUL CURSULUI: 1000 LEI-din care 300 de lei la inscriere si restul in rate.
Practica se poate desfasura atat la locul de munca cat si la oricare alt agent economic de profil. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon 0726 779 777, persoana de contact dir. prof. Laza Carmen.
In baza certificatului obtinut la finalizarea cursului, cursantii se pot angaja ca bucatari, atat in tara cat si in strainatate sau isi pot infiinta la REGISTRUL COMERTULUI PFA, Intreprinderi Individuale sau Asociatii Familiale.